Boekpresentatie Ben Middelkamp

Gepubliceerd op 25 november 2011 om 09:02

RIJSSEN - De Nijverdalse mental coach Ben Middelkamp heeft een nieuw boek gepresenteerd. Gertjan Verbeek kreeg donderdag de primeur.

Gertjan Verbeek, hoofdtrainer van AZ en voormalig coach van Heracles Almelo, heeft donderdag het eerste exemplaar van het derde boek over mental coaching van Ben Middelkamp in ontvangst genomen. Het boek werd overhandigd tijdens een seminar in zalencentrum van Het Schwartzwald in Rijssen. Daarbij waren zo'n dertig bezoekers aanwezig.

Het boek is getiteld 'Mental Coaching en de Kracht van de Gedachte' en gaat over het veranderen van je gedachten door mental coaching. Nijverdaller Middelkamp heeft de inspiratie gehaald uit de voorbereiding op de Duchenne Heroes, een mountainbiketocht van 700 kilometer in 7 dagen door 4 landen, de tocht en de spierziekte Duchenne..
Verbeek: ‘Ik ben een groot voorstander van mental coaching. De manier waarop Ben dat brengt spreekt mij bijzonder aan. We kennen elkaar al ruim 10 jaar en hebben groot respect voor elkaar. In Ben herken ik mijn eigen gedrevenheid en passie", aldus de trainer.

 

Tubantia