Contact

Wil je graag meer informatie? Gebruik dan een van onderstaande mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

Adresgegevens:

PROMEG
Jacob Catsstraat 36 7551 BE Hengelo

nieuw adres

Met ingang van 14 oktober vinden alle bijeenkomsten op onze nieuwe locatie aan de Jacob Catsstraat 36  in Hengelo plaats.

Gratis parkeren kan op 5 minuten loopafstand op het parkeerterrein van de Hazemeijer aan de Tuindorpstraat.

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg is het parkeerterrein van de Hazemeijer eenvoudig te bereiken.
Vanuit Enschede (A35): afslag Hengelo-Zuid, richting centrum (Haaksbergerstraat, Oelerweg), na ruim 3 km sla je linksaf de Tuindorpstraat in en ga je het spoorwegviaduct onderdoor. Je vindt het parkeerterrein van de Hazemeijer aan je rechterhand.

Vanuit Amersfoort/Deventer (A1/A35): afslag Hengelo-West/Delden, Deldenerstraat. Je slaat linksaf richting Hengelo. Vervolgens rij je over de Deldenerstraat Hengelo binnen. Je rijdt rechtdoor richting het centrum van Hengelo, onder een spoorwegviaduct door en bij de volgende verkeerslichten sla je rechtsaf naar de Tuindorpstraat. Je rijdt weer onder een spoorwegviaduct door en vindt het parkeerterrein van de Hazemeijer aan je linkerhand.

 

Als je het parkeerterrein afloopt, volg je rechtsaf de Tuindorpstraat. De tweede weg aan je rechterzijde is de Jacob Catsstraat, halverwege aan de linkerzijde bevindt zich op nummer 36 een prachtige kerk; rechts naast de kerk zit de ingang van PROMEG.