Over ons


Ben Middelkamp ben@promeg.nl

Ben blijft inspireren, hij blijft boeien.

Vol passie en energie blijft hij uitleggen wat onderbewustzijn is, wat denken is en wat gevoelens en emoties zijn. Volhardend legt hij uit hoe het mentale systeem functioneert. Hij leert mensen zichzelf te zien als een systeem, een systeem dat kan waarnemen met zijn geniale waarnemingsvermogen: het bewustzijn. Hij wil dat iedereen weet dat hij een unieke persoon is, met unieke talenten. Een persoon die er zijn mag! Beperkingen ombuigen naar mogelijkheden en mensen leren omgaan met emoties, dat is wat Ben met plezier doet. Veel ondernemers, (top)sporters, politici, tv persoonlijkheden en particulieren wenden zich tot Ben. Met veel succes. Zij gaan zich veel beter voelen en merkbaar veranderen.

Mede door zijn directheid, de verrassende eenvoud en gezonde dosis humor waarmee Ben met zijn methode GEWOON DOEN mensen coacht.


Hans Fleer hans@promeg.nl

Hans is een inspirerende coach, heeft een enorme drive, is ondernemend, positief en optimistisch ingesteld en heeft feeling voor het optimaal faciliteren van management- en salesteams.

Met ruim 25 jaar ervaring in verschillende salescoaching- en directiemanagementfuncties binnen een internationaal opererende technische groothandel en als sparringpartner in diverse disciplines binnen het MKB komen de kwaliteiten van Hans binnen PROMEG uitstekend tot hun recht.

"Ik omring me met mensen waar ik energie en inspiratie van krijg om iedere dag beter te worden dan mijzelf en samen succesvol te zijn."

Hij richt zich voornamelijk op businesscoaching, werkgeluk en teambuildingstrajecten. Strategie, structuur en cultuur zijn volgens Hans onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het zijn de bouwstenen voor een gezonde toekomst en zorgen voor optimale resultaten.


Debby Middelkamp debby@promeg.nl

Lachen, Leven en Genieten. Dat is waar Debby voor staat.

In haar rol als administratief medewerker binnen PROMEG staat Debby in haar kracht. Het aanbrengen van structuur binnen administratieve afdelingen van organisaties is wat ze het allerliefst doet. Met haar jarenlange ervaring op dit gebied weet Debby precies wat ze doet en streeft ze met de inzet van haar eigen unieke kwaliteiten (gezamenlijke) doelstellingen na.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. In een team met jonge, ambitieuze en inspirerende mensen komt Debby tot bloei en focust ze zich op de toekomst.