Gewoon Doen Basic

Durf jij op zoek te gaan naar wie je wilt zijn? Wil jij op een gezonde manier leiding geven aan jezelf? Je zoveel mogelijk goed voelen en doen wat jij wilt? Onafhankelijk van wat anderen van je willen?

De basis voor de opleiding is de methode Gewoon Doen. Deze methode leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt zijn. Je leert dat je jezelf kunt veranderen en ontwikkelt je persoonlijke houding. Met een duidelijke missie, visie en doelen ga jij het leven aan! De basic opleiding van Gewoon Doen helpt je de handvaten te krijgen zodat jij weer vol vertrouwen en met een positieve attitude het leven aangaat. Mental Coaching Gewoon Doen helpt je om tegenslagen als uitdagingen te zien waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens. 

De methode Gewoon Doen is niet louter een methode, het is een manier van ZIJN!

Tijdens de opleiding wisselen theorie en praktijk elkaar af. Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. De opleiding geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens. Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je eigen gedrag te sturen. Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline.

De opleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en op jezelf leren coachen.

Inhoud

Wat leer je tijdens de opleiding?

- Doorgronden van het mentale systeem

- Leider worden over jezelf

- Omgaan met emoties

- Gedachten veranderen

Deze opleiding bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand. De basic opleiding wordt met regelmaat door ons georganiseerd, kijk voor het volledige programma in onze Agenda! Kun je jouw gewenste datum niet vinden in onze agenda, neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden. Naast onze bijeenkomsten hebben wij ook de mogelijkheid om op locatie te komen, informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Voor wie?

De opleiding is voor iedereen die zichzelf wil bekwamen in Mental Coaching, meer uit het leven wil halen en beter om wil leren gaan met stress, spanning en emotie. Als persoon, ondernemer, coach, directeur, leider, partner, ouder of als werkgever. Wij hebben al verscheidende soorten mensen met de meest diverse achtergronden en karakters mogen begeleiden naar verdere persoonlijke ontwikkeling.  

Investering

De totale investering van de Basic opleiding bedraagt ​€750,- BTW vrij. Dit is inclusief readers en studieboeken.

N.B. In veel gevallen worden onze opleidingen in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed door je werkgever, het UWV of andere instanties. Bovendien kun je, als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, de studiekosten aftrekken van je belasting

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je van ons een deelname certificaat.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen beteken of wil je meer weten over één van onze opleidingen? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier, telefonisch of via de mail.