Ben Middelkamp

Mentale aspecten hebben altijd al zijn interesse gehad en van daaruit is hij met Mental Coaching begonnen. In Ben’s optiek zit in iedereen een eigen coach. Door middel van de juiste self-talk leert Ben mensen bewust van het leven te genieten en succesvol te zijn. Dat doet hij op uiteenlopende gebieden, maar voornamelijk op het gebied van ondernemen, leiderschap en sport. Ben coacht zowel individuen als groepen. Zijn aanpak is directief en hij haalt energie uit een gezonde dosis humor. Ben legt de nadruk op de realiteit en coacht mensen razendsnel van de bedachte wereld in het hier en nu. De zelf-ontwikkelde coachingsmethode Gewoon Doen is de leidraad hierbij. Ben leert anderen stapsgewijs hoe zij hun mentale systeem kunnen bewerken en hoe ze zichzelf kunnen coachen tot een gelukkig en uitgebalanceerd persoon. Uitgangspunt is altijd dat mensen zichzelf leren kennen en controle krijgen over de emoties die het gedrag en functioneren bepalen. Door zichzelf voortdurend te coachen is Ben een voorbeeld voor velen. Anderen inspireren en zijn kennis overdragen is wat hij doet. Zowel in zijn werk als privé streeft hij continu naar het beter worden als mens. Iedereen kan veranderen!

'Succes is geen toeval, Succes is een keuze'


Hans Fleer

Mensen aan het denken zetten en ze uitdagen de dingen in het leven anders te zien. Door in metaforen te praten maakt hij je bewust. Hij neemt je mee in zijn verbeelding van het varen op een zeilboot, jongleren in een circus of gaat gewoonweg samen met je een stuk wandelen. In zijn manier van coachen maakt Hans je bewust van wat is. Hij leert je prioriteiten stellen en bewust te genieten van het leven. Hans coacht op balans. 8-8-8 is hem heilig. In alles wat Hans doet hanteert hij in beginsel BRAVO. Betrokkenheid, Respect, Afspraak is afspraak, Verantwoordelijkheid nemen en Openheid is waar hij naar streeft. Door naar deze principes te leven creëert Hans respect, openheid en een eerlijke relatie met de mensen die hij coacht maar bovenal ook met zichzelf. Hans coacht het liefst ondernemers. Als ervaringsdeskundige weet hij waar bij deze doelgroep de uitdagingen liggen. In de basis begint alles met communicatie. Ondernemers die willen investeren in succesvolle mensen in een succesvol team en in succesvol leiderschap zijn bij Hans aan het juiste adres. Waar veel mensen vastlopen ziet Hans altijd een uitdaging hen van de automatische piloot af te krijgen.

'Get the best talent in your team and get the same believe in your team'


Ido Middelkamp

Als Ido ergens binnen loopt dan doet hij dat altijd met een grote glimlach op zijn gezicht. 'Lach, Leef en Geniet' is zijn levensmotto en dat straalt hij uit. Met veel enthousiasme brengt hij op een positieve manier verandering teweeg. Als geboren ondernemer heeft Ido al meerdere organisaties geleid en bedrijven voorzien van gepast advies. Ido heeft ervaring met sales, herstructurering en reorganisaties van bedrijven. Het coachen van Personal Trainers en Sportcoaches is op dit moment zijn vakgebied. Als Mental Coach geeft Ido mensen inzicht in hun eigen mentale systeem zodat ze zelf mentaal sterker worden. Om doelen te realiseren kijkt Ido niet alleen naar de fysieke toestand van een persoon of een team, ook in de ontwikkeling van de emotionele conditie liggen voor hem uitdagingen. Wie hij ook voor zich heeft, Ido streeft er altijd naar om mensen zelfbewuster te maken zodat ze zelf in control zijn van hun geest en lichaam. Mensen moeten kunnen zijn wie ze willen zijn en Mental Coaching biedt hiervoor een basis. Ido coacht op passie, ambitie en beleving. Krijgt hij iemand bereid om te veranderen, dan is hij ervan overtuigd dat iedereen elke doelstelling kan realiseren.

'Word wie je wilt zijn'


Jorien Middelkamp

Jorien leert door te doen en heeft hierdoor op uiteenlopende gebieden kennis en ervaring. Als Mental Coach helpt ze mensen zichzelf te doorgronden en te begrijpen waar hun gedrag vandaan komt. Daarnaast verzorgt ze de marketing binnen PROMEG en helpt ze mensen in de training met hun paarden.

Jorien begon met paardrijden toen ze 8 jaar was. Dit bleek uit te groeien tot haar grote passie. Doordat ze regelmatig tegen problemen aanliep in de training met haar eigen paarden, wilde ze -net als het mentale systeem van de mens- het gedrag van paarden leren doorgronden.

De combinatie van Mental Coaching en paardentraining blijkt zeer waardevol en heeft Jorien in 2018 geïnspireerd om Paardencoach te worden.

'Je hebt zelf het vermogen in je om iedere droom die je hebt te verwezenlijken' 


Roy Beunk

Positiviteit, optimisme en sportiviteit staan bij Roy hoog in het vaandel. Het op natuurlijke wijze  kunnen inspireren en motiveren van mensen is een van zijn sterke kanten. Hij weet op een heldere en persoonlijke manier jouw systeem bloot te leggen. Na jarenlang in allerlei sales functies binnen het MKB en het Groothandelsbedrijf succesvol te zijn geweest, wil hij de opgedane kennis en ervaring op het gebied van onder andere sales- en marketing enerzijds en training en coaching anderzijds graag inzetten binnen PROMEG.

Hij richt zich voornamelijk op Business Coaching en Werkgeluk trajecten. Vitaliteit, balans en geluk kun je volgens Roy niet los van elkaar zien. Een gezonde geest in een gezond lichaam laat je niet alleen nu goed leven, maar is ook de basis voor een succesvol en gelukkig leven in de toekomst.

De sleutel ligt bij jezelf en Roy weet waar je hem kan vinden.

'Genieten en me constant goed voelen, zijn voor mij essentiële onderdelen van het leven'


Nieuwe PROMEG Coaches!

Op 28 december 2019 hebben deze 5 topcoaches hun Business opleiding succesvol afgerond! Zij zijn de eerste groep die deze intensieve opleiding af hebben gerond en gaan het nieuwe jaar in als PROMEG Coach.

Van links naar rechts:

Ron Hendriks, Ben Middelkamp, Saskia Harmsen, Jannes de Lange, Roy Beunk, Wim Snellenberg, Hans Fleer