Mental Coach Twente

Mental Coaching helpt je om een goede samenhang te creëren tussen lichaam en geest zodat jij het doel dat je voor ogen hebt met veel plezier kan bereiken. Het kan namelijk erg lastig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten en presteren op bijvoorbeeld je werk, sport of de situatie thuis als je mentaal niet lekker in je vel zit. Wij kunnen hierbij je steun in de rug zijn en leren je beter om te gaan met tegenslagen en stress. De kern van ons traject is om je een andere manier van denken aan te leren zodat je weer van ieder moment van de dag kan genieten. 

Mental Coaching in Twente

Iedereen krijgt op den duur te maken met tegenslagen, stress en vervelende emoties. Bij PROMEG leren wij je deze negatieve impulsen te zien als uitdagingen in plaats van weerstanden zodat je meer zelfvertrouwen, durf en lef krijgt. De methode Gewoon Doen helpt je om de handvaten te krijgen zodat je ook dit soort uitdagingen niet uit de weg gaat. Wij helpen je door middel van verschillende vormen van trainingen en opleidingen. Dit kunnen zowel individuele trainingen zijn maar ook grotere groepstrainingen voor je bedrijf, organisatie of instelling. Hiernaast bieden wij diverse opleidingen gericht op topsport, bedrijfscoaching en Mental Coaching.

Meer weten over Mental Coaching?

Lees hier bijvoorbeeld meer over hoe onze eigen Topcoach Ben Middelkamp, Olympisch schaatster Carlijn Achtereekte uit Lettele heeft geholpen om niet alleen het plezier in schaatsen terug te vinden maar ook om te gaan met onvermogende omstandigheden en stress.

 

Mental Coaching op locatie

Naast onze opleidingen organiseren wij ook regelmatig workshops en seminars in Twente en omstreken. Deze seminars worden gegeven met veel ervaring, passie, humor en interactie en laten je kennis maken met de methode Gewoon Doen. Deze seminars en trainingen kunnen zowel op een interne locatie worden gehouden als op een vooraf afgesproken locatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier. Hiernaast kun je ons ook altijd telefonisch bereiken via 0653799219.