Werkgeluk

Waar mensen met elkaar werken zullen op den duur ook situaties ontstaan waar de communicatie niet lekker verloopt of waar niet iedere medewerker even gemotiveerd is.

Wanneer medewerkers weinig betrokken zijn in een organisatie komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart die werk gerelateerd zijn. Werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, hogere kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid.

Betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn niet alleen een verademing voor de sfeer en communicatie in een team, maar ook op de algemene productiviteit en de resultaten van een onderneming.

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten?

PROMEG heeft hiervoor in samenwerking met BRAVO Business Coaching een nieuw programma ontwikkeld speciaal voor teams en afdelingen van bedrijven en organisaties. Met behulp van dit programma kijken we samen naar jouw organisatie en geven we je praktische tools om je team binnen een korte tijd hun werkgeluk te laten vergroten.

De bedrijven die reeds gebruik hebben gemaakt van dit programma gaven, zelfs na een langere periode, aan dat het een verademing is gebleken voor de cultuur en de algemene bedrijfsvoering.

Voor wie?

Dit programma richt zich op bedrijven en organisaties, die zich willen focussen op het gebied van werkgeluk en hun kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk willen toepassen. De opleiding is in het bijzonder geschikt voor professionals werkzaam binnen het HR-vakgebied, managers, leidinggevenden en ondernemers.

Inhoud

De basis van het programma zijn de 5 pijlers, waarop werkgeluk is gefundeerd.

Deze pijlers zijn:

  • Zingeving
  • Relaties
  • Autonomie
  • Persoonlijke groei
  • Vitaliteit

Investering

Dit programma bestaat uit 5 bijeenkomsten van 3,5 uur, eens per maand met een totale investering van €1475,- per deelnemer BTW vrij.

Wil je meer weten over dit programma, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.