Mental Coach Amsterdam

Mental Coaching draagt bij aan het creëren van een evenwichtige balans tussen geest en lichaam. Een goed lichaam werkt immers niet optimaal zonder een gezonde geest en visa versa. Om optimaal te kunnen blijven presteren op zowel professional als privé niveau is het belangrijk om goed te kunnen blijven omgaan met stress, tegenslagen en andere elementen die ervoor kunnen zorgen dat je niet zo lekker in je vel zit. Wij helpen je door middel van verschillende vormen van coaching. Naast individuele training geven wij ook groepstraining voor jou en je bedrijf, organisatie of instelling. Met behulp van deze groepstraining geven wij jullie in korte tijd veel tools om problemen bespreekbaar te maken en ervoor te zorgen dat uitdagingen weer leuke opgaves worden voor het team.

Mental Coaching op locatie

Naast de groepstraining en coaching organiseren wij workshops en seminars. Dit doen we met veel ervaring, passie, humor en interactie. Ook voor mensen en bedrijven uit de omgeving Amsterdam verzorgen wij regelmatig workshops en groepstrainingen. Wij kunnen bij jou op locatie komen of wij kunnen een vooraf geregelde locatie afspreken. Eén van onze coaches gaat dan samen met jou en je team kijken hoe we iedere neus in de organisatie weer dezelfde kant op krijgen. Onze coach geeft jou en je team kennis dat fungeert als handvaten wanneer er weer een nieuwe uitdaging op het pad komt en waarmee jullie direct aan de slag kunnen.

Op de InHouse pagina kun je meer lezen over onze werkwijze en wat we voor jouw team kunnen betekenen. Wil je meer informatie over groepstrainingen of individuele trainingen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0653799219.