INHOUSE Trainingen

Iedereen weet dat de communicatie in een team niet altijd vlekkeloos verloopt. Er zit ook altijd wel iemand niet lekker in zijn vel. Slapeloze nachten, je kent ze wel. Wat we daadwerkelijk denken, voelen en vinden laten we vaak achterwege. Iedereen weet dat het niet lekker loopt, maar niemand zegt wat! De effecten van beperkte communicatie en aansturing zijn vaak niet te overzien. Als de leiding ontbreekt, heeft dat vergaande gevolgen. De productiviteitscijfers dalen, de omzet wordt niet gerealiseerd en de motivatie van medewerkers daalt. En de sfeer in het team, leidt die er niet ook onder?

Als je dit herkent dan is het tijd voor een verandering. Met een inhouse training geven we een team binnen een korte tijd veel tools en een enorme boost. Problemen verdwijnen als wolken voor de zon en dingen die niet lijken te kunnen worden uitdagingen. Het voordeel van Gewoon Doen “in huis” (of elders op locatie) is dat iedereen dezelfde kennis en informatie krijgt en daarmee gezamenlijk mee aan de slag kan. De basis is voor iedereen gelijk en de neuzen worden dezelfde kant op gericht.

 

Inhoud

Afhankelijk van de vraag wordt de inhoud van de training bepaald, maar in de basis leren we je altijd een aantal dingen:

  • Vergroten van je bewustzijn
  • Anders denken
  • Oplossingsgericht
  • Met gezond verstand
  • Eerlijk zijn naar jezelf én eerlijk naar anderen

 

Na afloop van de inhouse training ervaren medewerkers meer plezier in hun werk, is de samenwerking in het team verbeterd, weten medewerkers waar hun persoonlijke kwaliteiten en valkuilen liggen en ervaart men minder stress. De betrokkenheid bij het team en de organisatiedoelstellingen wordt gestimuleerd en door een gerichte focus verhoogt de effectiviteit.

 

Doelgroep

Of je nu een zorginstelling of een onderneming in de staal of techniek bent, een inhouse training kan altijd worden georganiseerd. Jong of Oud, iedereen kan wat met de methode Gewoon Doen. Wil je leren om de beste werknemer of de beste werkgever te zijn?

 

Investering

De inhouse trajecten zijn maatwerk en de tarieven zijn afhankelijk van je eigen wensen. Je bepaalt altijd zelf je doelen. Vooraf wordt gemeten en achteraf wordt gekeken of de doelen zijn bereikt. De opdrachtbevestiging ontvang je vooraf.

 

Interesse?

Ben je benieuwd of je Gewoon Doen binnen je team, bedrijf of organisatie kunt toepassen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.