Mental Coach Groningen

PROMEG is een professionele Mental Coaching groep die jou helpt om je mentale systeem te ontdekken en te ontplooien waardoor je als mens zowel op professioneel vlak als op privé vlak verder kan groeien. Iedereen heeft in zijn leven te maken met tegenslagen en verschillende vormen van stress. Wij helpen je om anders te leren denken en dit soort momenten te zien als uitdagingen in plaats van weerstanden. Door de methode Gewoon Doen ontwikkel je meer zelfvertrouwen, durf en lef.

Wij geven diverse trainingen binnen Nederland en hiernaast faciliteren wij diverse vormen van coaching, seminars en groepstrainingen. De groepstrainingen zijn onder andere bedoeld om eenheid te creëren in jouw organisatie, bedrijf of instelling.

Onze groepstrainingen zijn er om emoties en stressvolle situaties op de werkvloer te leren begrijpen en hoe hier het beste mee om kan worden gegaan. Het doel van deze training is om samen met jou en je organisatie de motivatie en sfeer in het team te optimaliseren. Met behulp van onze InHouse trainingen helpen we jou en je team in korte tijd tools te creëren om met lastige situaties om te gaan. Het handige aan deze training is dat het letterlijk InHouse kan, wij kunnen dus naar jouw bedrijf of instelling in Groningen komen. Samen met jou kijken we naar de precieze inhoud van de training.

Op de InHouse pagina kun je meer lezen over onze werkwijze en onze methode voor bedrijven. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op één van onze seminars.