Mental Coach Enschede

Een Mental Coach wordt vaak in één adem genoemd met topsport, dit heeft te maken met het feit dat lichaam en geest in goede samenhang moeten zijn om optimaal te kunnen presteren. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor topsporters, maar hier heeft iedereen mee te maken. Het is lastig om optimaal te kunnen presteren op je werk, school of thuis als het mentaal niet helemaal lekker zit.

Dit is waar wij in beeld komen, wij helpen je om beter om te kunnen gaan met tegenslagen en stress en laten je een andere manier van denken zien zodat jij weer van ieder moment kan genieten. Wij helpen je oude (denk) patronen te doorbreken en zorgen ervoor dat jij je persoonlijk verder kan ontwikkelen in zowel je professionele carrière als in je privéleven.

Op onze website kun je meer lezen over de verschillende methodes en trainingen die wij gebruiken, zodat jij er weer met een positief zelfbeeld en vol zelfvertrouwen tegen aan kan. Binnen de omgeving Enschede krijgen wij regelmatig aanvragen binnen voor Mental Coaching. Ook voor jou of je instelling kunnen we veel betekenen, wij bieden speciale trainingen aan die zowel op professioneel niveau als op privé niveau helpen om de geest in optima forma te krijgen. Hiernaast bieden wij diverse workshops, seminars of coaching trajecten om jou kennis te laten maken met de methode Gewoon Doen.

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over onze methode, neem dan snel contact met ons op. Onze coaches staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.