opleiding tot Mental Coach

Je weet wie je wilt zijn

Voel jij je gedreven om anderen te inspireren, te motiveren of gewoon iemand zich beter te laten voelen? De opleiding tot Mental Coach biedt je de handvaten om niet alleen jezelf beter te leren coachen, maar leert je ook hoe je met succes anderen kunt coachen en inspireren. Hierbij krijg je inzicht in je eigen kracht als coach en leer je dit op een natuurlijke, eigen wijze in te zetten.

Je leert te presenteren op een manier die het beste bij je past. Door het geven van een topspeech kun je anderen stimuleren, uitdagen en inspireren. Je leert vaardigheden die je nodig hebt om een ander mentaal te coachen om het maximale uit zichzelf te kunnen halen.

Communicatie staat centraal tijdens deze opleiding, wat ervoor zorgt dat je communicatief sterker wordt. Dit is een grote meerwaarde in je rol als Mental Coach. De opleiding tot Mental Coach voorziet je in de kennis om allerlei personen, binnen en buiten je omgeving, te coachen naar een gelukkiger levensstijl met een winnende mindset!

Voor wie is het?

Binnen onze opleidingen ontvangen wij regelmatig diverse coaches, managers, counselors, personal trainers, zorgverleners, sportcoaches en therapeuten. Zij kunnen met behulp van deze opleiding hun medewerkers, cliënten en partners nog verder helpen naar de resultaten die zij voor oog hebben. De opleiding is namelijk erg breed inzetbaar waardoor je jezelf in diverse situaties kunt beroepen op de verkregen kennis. 

 

Inhoud​

Wat leer je tijdens de opleiding?

  • Doorgronden van Mental Coaching Gewoon Doen
  • Verdieping in het coachen van jezelf
  • Doorgronden van het communicatieproces
  • Leiderschap op een hoger niveau
  • De volledige opleiding tot Mental Coach bestaat uit het volgen van de Basic, de Pro en de Master
  • In het totaal 18 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand

 

Je hebt een bijzonder sterke levensmissie en je geniet van elke minuut. Je weet hoe je de juiste keuze moet maken. Je bent in staat om als professioneel coach anderen te coachen. Je bent in staat dat op een natuurlijke en authentieke manier te doen.

Om succes te hebben moet je hard willen werken en dat met veel plezier. Maar wat je droom ook is, jaag die na!

 

Investering

De totale investering van de opleiding tot Mental Coach bestaat uit ​€3250,- BTW vrij. Inclusief readers, studieboeken, koffie en thee.

In veel gevallen worden opleidingen geheel of gedeeltelijk door de werkgever, het UWV of andere instanties vergoed. En als je aan de voorwaarden voldoet, zijn bepaalde studiekosten aftrekbaar van de Belastingdienst! 

                                                                                                                                                                          

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je van ons een diploma. Wil je meer informatie over de opleiding tot Mental Coach, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.