MEGD

Mental Coaching Gewoon Doen leert je om te gaan met emotie door uit te leggen hoe het mentale systeem van een mens werkt. Dit systeem bestaat uit verschillende onderdelen en de belangrijkste daarvan zijn: denken, gevoel, zintuigen, bewustzijn en het lichaam. Als mens kun je zelf leidinggeven aan deze onderdelen. Door te doorgronden hoe dat systeem functioneert, leer je hoe je dat kunt doen.

Het begint altijd bij een gedachte. Deze gedachte bepaalt je gevoel, het gevoel bepaalt je gedrag en het gedrag bepaalt je algeheel functioneren. Ieder mens heeft de keuze welke kant hij of zij op wil.

Je zelf mentaal ontwikkelen is een geweldige uitdaging. Hierdoor ga je anders leren denken, oplossingsgericht en met een gezond verstand.

Je leert in stappen hoe je eigen systeem werkt en hoe je het beste uit jezelf naar boven haalt.

Inhoud

  • Het mentale systeem van de mens
  • Het centrum
  • Wat is emotie en hoe ga je hier mee om
  • Oplossingsgericht denken
  • Wel of niet accepteren van je gevoel
  • Het veranderen van je gedachten
  • Ademhaling

 

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur. Deze bijeenkomsten worden met regelmaat bij ons georganiseerd, kijk voor alle mogelijkheden in onze agenda. Kun je jouw gewenste datum niet vinden in de agenda? Geen probleem, neem contact met ons op en we gaan samen kijken naar de beste optie voor jou.

In sommige gevallen kunnen wij ook op locatie komen, één van onze coaches kan dan bij je bedrijf, instituut of stichting langskomen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, vul dan onderstaand contactformulier in of bel of mail ons!

Investering

De totale investering van onze Gewoon Doen cursus bedraagt €350,- BTW vrij. In veel gevallen worden de cursussen in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed door je werkgever, het UWV of andere instanties. Hiernaast zijn, als je aan de voorwaarden voldoet, bepaalde studiekosten aftrekbaar van de belasting.