Gewoon Doen Café

In deze tijd is samenkomen in grote groepen niet toegestaan, maar ook gewoonweg niet verstandig. Daarom dopen wij ons seminar om in het Gewoon Doen Café. We komen samen in kleine groepjes van maximaal 10 personen en onder het genot van een kop koffie, thee of fris praten we over Mental Coaching methode Gewoon Doen.

Voor iedereen die zich gewoon GOED wil voelen, meer uit het leven wil halen en beter wil leren omgaan met stress, spanning en emotie. Thuis en op het werk.

Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen!

  • Lukt het je maar niet om uit die neerwaartse spiraal te komen?
  • Wil jij beter om leren gaan met stress en emoties?
  • Wil jij graag leren hoe jij jezelf gelukkig kunt maken? Je gewoon GOED voelen?
  • Hoe zou jij het vinden om meer werkgeluk te ervaren? Minder stress op het werk te hebben?
  • Een fijne werksfeer, waarin jij en al jouw collega's op een lijn zitten?

 

"Vooral in deze tijd heb je veel te maken met mentale spanningen. Zie Gewoon Doen als een proces. Als investering in jezelf. Groeien in Zelfbewustzijn. Je bent steeds meer in staat om oude programmering te vervangen door nieuwe. Stap voor stap, woord voor woord."

Hoe ga je om met gebeurtenissen in je dagelijkse leven? Welke tools biedt Gewoon Doen je om beter om te leren gaan met emoties? Om zelf je gedachten te leren sturen?

Kom naar het seminar en laat je meenemen in de wereld van Gewoon Doen!

 

"De mooiste momenten van ons leven gaan vaak voorbij zonder dat we daar erg in hebben. We zijn vaak gelukkig, maar beseffen dat niet."


Woensdag 17 juni van 19.30 - 21.30 uur

Locatie: 

Oversteweg 2

7556 TZ Hengelo

Deelname gratis.