Gewoon Doen Café

Vooral in deze tijd heb je veel te maken met mentale spanningen. Zie Gewoon Doen als een proces. Als investering in jezelf. Groeien in Zelfbewustzijn. Je bent steeds meer in staat om oude programmering te vervangen door nieuwe. Stap voor stap, woord voor woord.

In deze tijd is samenkomen in grote groepen niet toegestaan, maar ook gewoonweg niet verstandig. Daarom dopen wij ons seminar om in het Gewoon Doen Café. We komen samen in kleine groepjes van maximaal 10 personen en onder het genot van een kop koffie, thee of fris praten we over Mental Coaching methode Gewoon Doen.

Voor iedereen die zich gewoon GOED wil voelen, meer uit het leven wil halen en beter wil leren omgaan met stress, spanning en emotie. Thuis en op het werk.

Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen!

Hoe ga je om met gebeurtenissen in je dagelijkse leven? Welke tools biedt Gewoon Doen je om beter om te leren gaan met emoties? Om zelf je gedachten te leren sturen?

Kom naar het Gewoon Doen Café, geniet en laat je inspireren!

 

"De mooiste momenten van ons leven gaan vaak voorbij zonder dat we daar erg in hebben. We zijn vaak gelukkig, maar beseffen dat niet."


Locatie: 

Oversteweg 2

7556 TZ Hengelo

Deelname gratis.